Jehněčí v listovém těstě

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1575 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
140 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata opláchneme od nečistot a pokrájíme na kostičky. Cibuli nakrájíme na drobno. Pažitku také nasekáme na drobno.
  • 2
    Wok pánev rozpálíme na prudkém ohni a vlijeme lžičku oleje. Nasypeme do pánve maso, přidáme cibuli, prolisujeme česnek a za stálého míchání opékáme. Po minutě přidáme rajčata, sůl, pepř a pokračujeme v opékání dalších pět minut.
  • 3
    Těsto rozválíme na pracovní ploše. Masovou směs smícháme s pažitkou a dáme do listového těsta. Vše zabalíme, na konci pevně uzavřeme, aby nám nevytékala šťáva.
  • 4
    Do wok pánve opět nalijeme olej a taštičky v něm tři minuty smažíme, dokud není těsto křupavé. Dle potřeby obracíme, před podáváním necháme usušit v ubrousku, abychom pokrm zbavili přebytečného oleje.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.