Jehněčí v rybízové marinádě
20 min.
Ingredience
- 50gramůRybíz červený
- 2lžíceHořčice Dijonská
- 2lžíceRozmarýn sušený
- 700gramůJehněčí kotlety
- 40mililitrůOlej olivový
- 1kusBageta
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
662 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
38 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Do misky dáme rybíz, hořčici a rozmarýn, vše rozmixujeme dohladka. Maso pokrájíme na plátky a vetřeme do masa sůl a pepř. Gril rozpálíme na maximální teplotu a maso grilujeme cca 10 minut, dokud není maso dokonale propečené. Celou dobu maso potíráme rybízovou směsí, kterou jsme si připravili předem.
- 2Bagetu pokrájíme na plátky a na poslední 2 minuty ji přidáme na gril, aby se nám opekla dokřupava.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.