Jehněčí v rybízové marinádě

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
662 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
38 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do misky dáme rybíz, hořčici a rozmarýn, vše rozmixujeme dohladka. Maso pokrájíme na plátky a vetřeme do masa sůl a pepř. Gril rozpálíme na maximální teplotu a maso grilujeme cca 10 minut, dokud není maso dokonale propečené. Celou dobu maso potíráme rybízovou směsí, kterou jsme si připravili předem.
  • 2
    Bagetu pokrájíme na plátky a na poslední 2 minuty ji přidáme na gril, aby se nám opekla dokřupava.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.