Jehněčí zapečené se smetanou a vejci
60 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 5gramůPetržel - nať
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 0,25litrZakysaná smetana
- 3kusyVejce slepičí
- 1stroužekČesnek
- 750gramůJehněčí maso
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
596 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
43 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
79 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na porce, osolíme, potřeme máslem a upečeme doměkka.
- 2Vejce ušleháme do pěny, přimícháme nastrouhaný česnek, sůl, sekanou petrželku a maso na pekáči směsí zalijeme.
- 3Pokrm necháme ve vyhřáté troubě asi 15 minut ztuhnout.
- 4Podáváme s opečenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.