Jehněčí zapečené se smetanou a vejci

60 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
596 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
43 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
79 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na porce, osolíme, potřeme máslem a upečeme doměkka.
  • 2
    Vejce ušleháme do pěny, přimícháme nastrouhaný česnek, sůl, sekanou petrželku a maso na pekáči směsí zalijeme.
  • 3
    Pokrm necháme ve vyhřáté troubě asi 15 minut ztuhnout.
  • 4
    Podáváme s opečenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.