Jehněčí závitky se zeleninou

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
23 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hlávkové zelí nakrájíme na slabé proužky, rajčata spaříme horkou vodou, oloupeme a nakrájíme na kostičky, česnek prolisujeme.
  • 2
    Plátky z jehněčí kýty naklepeme, potřeme pikantní hořčicí, prolisovaným česnekem, osolíme, opepříme, zabalíme do závitků, zpevníme párátky a zprudka osmažíme ze všech stran v pánvi na oleji. Přisypeme rajčata, zelí, podlijeme vodou, a dusíme zvolna doměkka.
  • 3
    Závitky upravíme na talíře a doplníme dušenou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.