Jehněčí závitky se zeleninou
45 min.
Ingredience
- 240gramůJehněčí kýta
- 2stroužkyČesnek
- 60gramůZelí hlávkové bílé
- 80gramůRajčata
- 6gramůSůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 15gramůHořčice gurmánská
- 2decilitryVoda pitná
- 10gramůOlej olivový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
23 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Hlávkové zelí nakrájíme na slabé proužky, rajčata spaříme horkou vodou, oloupeme a nakrájíme na kostičky, česnek prolisujeme.
- 2Plátky z jehněčí kýty naklepeme, potřeme pikantní hořčicí, prolisovaným česnekem, osolíme, opepříme, zabalíme do závitků, zpevníme párátky a zprudka osmažíme ze všech stran v pánvi na oleji. Přisypeme rajčata, zelí, podlijeme vodou, a dusíme zvolna doměkka.
- 3Závitky upravíme na talíře a doplníme dušenou zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.