Jelení guláš na pivu
80 min.
Ingredience
- 700gramůJelení maso
- 3lžíceOlej rostlinný
- 3kusyCibule
- 1lžícePaprika mletá sladká
- 2špetkyPepř černý mletý
- 3stroužkyČesnek
- 1lžičkaMajoránka
- 500mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 100gramůHouby čerstvé
- 500gramůLečo sterilované
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
511 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
14 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, houby a maso nakrájíme na kostky.
- 2Na oleji zpěníme cibuli s česnekem, přidáme maso a orestujeme. Poté vsypeme pepř, papriku, zarestujeme, přilijeme pivo, zamícháme a dusíme pod poklicí.
- 3Když je maso téměř měkké, přidáme sůl, majoránku, lečo a dovaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.