Jelení guláš s kančím masem

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
746 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
37 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jelení maso nakrájíme na kostky, prorostlejší kančí maso nakrájíme také na kostky, vepřovou slaninu na nudličky, oloupanou cibuli nadrobno, česnek prolisujeme.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme sádlo, přisypeme slaninu a osmahneme, přidáme cibuli a jakmile zezlátne, přidáme jelení i kančí maso, osmažíme, zasypeme mletou paprikou, necháme rozpustit v tuku, osolíme, opepříme, okořeníme kmínem, mletým jalovcem, novým kořením, podlijeme troškou vody a dusíme téměř doměkka. Nyní ochutíme česnekem, dolijeme vodu, zahustíme jíškou a dodusíme.
  • 3
    Guláš podáváme s bramborovým knedlíkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.