Jelení guláš s kozími rohy

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
582 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
20 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Odblaněné jelení maso nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme a promícháme se solamylem. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, nakládané kozí rohy na proužky, česnek prolisujeme, chlebovou střídku natrháme na malé kousky. V hrnci na rozehřátém oleji zpěníme cibuli, přisypeme maso, zprudka osmažíme, přidáme rajčatový protlak, mletou papriku, masox, podlijeme vodou a dusíme téměř doměkka. Ochutíme česnekem, osolíme, opepříme, přidáme kozí rohy, majoránku, přilijeme trochu červeného vína, zahustíme kousky chleba, provaříme, zmírníme oheň a zvolna dodusíme. Guláš podáváme s celozrnným pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.