Jelení játra na kari

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
14 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
960 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jelení játra odblaníme a nakrájíme na slabé plátky, cibuli nadrobno. Plátky jater posypeme kari kořením, v pánvi rozpálíme olej, přisypeme cibuli, osmahneme dorůžova, přiložíme játra a orestujeme z obou stran. Podlijeme červeným vínem a dusíme, dokud játra nezměknou a šťáva se téměř nevydusí. Nakonec játra osolíme, opepříme a okmínujeme.
  • 2
    Játra rozdělíme na talíře, doplníme tatarskou omáčkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.