Jelení maso se švestkami

32 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
318 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
12 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
447 mg
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Použijeme vykoštěný hřbet. Maso omyjeme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Ve woku rozpálíme olej a maso na něm za stálého míchání cca 4min orestujeme.
  • 3
    Přidáme okapané švestky a přilijeme vývar. Poté vmícháme povidla, ocet a pivo a 6-8min podusíme.
  • 4
    Ochutíme solí, pepřem, zázvorem, hřebíčkem a mletým koriandrem.
  • 5
    Čerstvý koriandr opláchneme, necháme okapat a lístky otrháme. Dozdobíme jimi maso a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.