Jelení plátky grilované

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
800 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
48 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
1 g
Cukr
369 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso z jelení kýty nakrájíme na plátky, naklepeme, do misky vlijeme olej, pivo, přikápneme sojovou omáčku, přidáme mletou papriku, pálivou papriku, prolisovaný česnek, kmín, sůl, pepř, mletý jalovec, nové koření, tymián, kečup, grilovací koření, vejce, Solamyl a důkladně promícháme. Touto marinádou plátky masa potíráme, zvolna grilujeme na otevřeném ohni. V průběhu grilování několikrát potřeme marinádou z každé strany.
  • 2
    Grilované plátky podáváme s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.