Jelení plátky marinované

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
698 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
42 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jelení kýtu bez kosti odblaníme, nakrájíme na plátky, lehce naklepeme. Cibuli oloupeme nadrobno, bazalku se saturejkou posekáme na jemno. Do misky nalijeme olej, bílé víno, přidáme cibuli, vejce, hořčici, worcester, důkladně promícháme, plátky masa osolíme, opepříme, posypeme bazalkou, saturejkou a naložíme do marinády, necháme uležet aspoň hodinu.
  • 2
    Marinované plátky smažíme v rozpálené pánvi zvolna po obou stranách, podle potřeby potíráme marinádou. V létě můžeme grilovat venku. Usmažené plátky masa podáváme s plátky bílé veky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.