Jelení plátky na bílém víně

60 min.
Česká republika
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
451 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
22 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
549 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso z odblaněné jelení kýty nakrájíme na plátky, žampiony posekáme nadrobno, šunku nakrájíme na nudličky, pažitku posekáme najemno.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej, plátky masa osolíme, opepříme a osmažíme na oleji z obou stran. Přidáme máslo, přisypeme žampiony se šunkou, osmahneme, posypeme pažitkou, podlijeme bílým vínem a dusíme, dokud se víno nevydusí na tuk.
  • 3
    Plátky masa upravíme na talíře, doplníme žampiony se šunkou a podáváme s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.