Jelení pochoutka

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
632 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
29 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jelení kýtu nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme. Na rozpáleném sádle osmahneme nakrájenou slaninu a přidáme nakrájenou cibuli a smažíme dozlatova. Přidáme maso, rozetřený česnek a po chvilce podlijeme vínem a dusíme doměkka.
  • 2
    Přisypeme na kousky nakrájenou mrkev a brusinky, zalijeme vývarem a dusíme. Přidáme mletou papriku, sůl, pepř, promícháme, a poté podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.