Jelení řezy na švestkách

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
477 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
29 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
965 mg
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jelení maso opláchneme a osušíme, nakrájíme na slabé proužky.
  • 2
    Ve woku rozpálíme olej a maso za stálého míchání orestujeme 5 minut. Přidáme okapané kompotované švestky a podlijeme vývarem. Přidáme povidla, ocet a pivo a 10 minut necháme zakryté dusit. Osolíme, okořeníme kajenským pepřem, mletým zázvorem, hřebíčkem a koriandrem. Podáváme posypané nasekaným čerstvým koriandrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.