Jelení steaky s bylinkovým máslem

37 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
541 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
36 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
304 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný a omytý jelení hřbet nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme.
  • 2
    Do másla vmícháme oloupanou, nasekanou cibuli, okurku, petrželku, sardelový řez a citronovou kůru. Ze směsi vytvarujeme váleček, zabalíme do alobalu a uložíme do chladničky.
  • 3
    Připravené steaky opékáme na pánvi na oleji po obou stranách asi 6 minut. Hotové upravíme na nahřáté talíře a navrch položíme kolečko omytého citronu s bylinkovým máslem. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.