Jelení závitky s bavorskými klobásami

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
425 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
29 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
255 mg
Cukr
543 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a potřeme mletým masem, které jsme osolili a opepřili. Na maso položíme klobásku, plátek zavineme a převážeme nití.
  • 2
    V kastrolu na oleji zpěníme drobně pokrájenou cibuli, vložíme závitky, osmažíme, přidáme prolisovaný česnek, nové koření, celý pepř, zalijeme vývarem a pod poklicí dusíme, až je maso měkké.
  • 3
    Hotové závitky vyjmeme, zbavíme nití a odložíme. Do šťávy zašleháme jíšku připravenou z másla a hladké mouky, rozředíme vodou a alespoň patnáct minut provaříme. Nakonec varu do omáčky vložíme závitky, aby se prohřály.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.