Jelítka se švestkovou omáčkou

12 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
362 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
25 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jelítka vložíme do mikrovlnné trouby a ohříváme asi 2 minuty, jen aby se prohřála. Do mixéru nasypeme vypeckované švestky, zakápneme tabascem, osolíme, opepříme, přilijeme tři lžíce vody a rozmixujeme dohladka.
  • 2
    Na každý talířek položíme list salátu, potřeme švestkovou omáčkou, navrch položíme teplá jelítka nakrájená na kolečka a podáváme jako předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.