Jelítka ze špenátu a králičího masa

55 min.
Francie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
665 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
51 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso a slaninu pokrájíme na malé kousky, smícháme s kořením a strouhankou. Osolíme a opepříme. Maso necháme odpočinout v chladu cca 3 hodiny.
  • 2
    Špenát propláchneme a necháme 5 minut povařit ve vroucí vodě.
  • 3
    Bránici propláchneme, rozprostřeme na pracovní plochu, pokrájíme na 8 částí.
  • 4
    Na každý kousek bránice dáme masovou směs, přidáme špenát, sekanou petržel a pevně zamotáme do tvaru zploštělé koule.
  • 5
    Máslo rozehřejeme na pánvi a opečeme na něm 15 minut jelítka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.