Jemná omáčka s krevetami
20 min.
Ingredience
- 250gramůMascarpone
- 3lžíceSmetana 12% (konzumní)
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 250gramůKrevety tygří - loupané
- 1kusVaječný žloutek slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
294 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
26 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
23 mg
Cukr
60 mg
Postup přípravy
- 1Mascarpone utřeme se smetanou dohladka a necháme přejít varem. Osolíme, opepříme a ochutíme citronovou šťávou.
- 2Do omáčky přidáme očištěné krevety, vše ohřejeme a odstavíme z ohně. Nakonec vmícháme žloutek.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.