Jemná rýžová polévka se zeleninou

140 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
444 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
25 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
42 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso vaříme v osolené vodě doměkka.
  • 2
    Maso scedíme a do vývaru přidáme na másle osmahnutou, očištěnou kořenovou zeleninu a propláchnutou rýži. Uvaříme doměkka, prolisujeme a nakonec do polévky přidáme žloutek rozkvedlaný ve smetaně.
  • 3
    Uvařené maso můžeme nakrájet na kousky a přidat do polévky.
  • 4
    Každou porci posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.