Jemná tvarohová omáčka
15 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaCukr krupice
- 0,25litrSmetana 12% (konzumní)
- 2kusyŽervé
- 1kusJablka
- 10gramůPažitka
- 0,5kusCitrony
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
174 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
13 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Tvaroh, rozkrájená, oloupaná jablka bez jádřinců a smetanu rozmixujeme.
- 2Omáčku dobře dochutíme, aby byla výrazně provoněná, nesmí ale převládat citronová kůra a sladká chuť.
- 3Tuto omáčku podáváme vychlazenou k jemným masům.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.