Jemný smetanový krém z červené řepy s řeřichou

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
13 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozehřátém oleji zpěníme najemno pokrájenou cibuli a česnek. Zalijeme vroucím vývarem, přilijeme smetanu, citronovou šťávu a ochutíme solí a pepřem.
  • 2
    Lehce zahustíme máslovou jíškou, rozmixujeme a cca 5min povaříme. Přidáme červenou řepu,krátce provaříme a znovu promixujeme.
  • 3
    Podle potřeby zředíme mlékem a smetanou. Dochutíme solí a pepřem. Dozdobíme napěněným mlékem a řeřichou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.