Jeseter a olihně na pánvi

40 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
390 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
25 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí maso omyjeme, osušíme a pokrájíme na kousky. Olihně vykucháme, stáhneme kůže, omyjeme a odřízneme chapadélka. Oloupeme cibuli, omyjeme a nasekáme. Omyjeme petrželku a fenykl, osušíme a odděleně nasekáme.
  • 2
    Do pánve nalijeme olej, přidáme nasekanou cibuli a pálivou papričku a oboje osmažíme. Přidáme olihně, pár minut smažíme na prudkém ohni a obracíme. Pak přidáme pokrájené rybí maso a vše smažíme.
  • 3
    Přidáme sůl a čerstvě mletý pepř, přisypeme trochu nasekané petrželky a fenyklu, vše zalijeme bílým vínem a necháme na prudkém ohni vyvařit. Stáhneme plamen a dusíme za občasného zamíchání na středním plameni ještě 5 minut.
  • 4
    Stáhneme pánev z ohně, přemístíme hotový pokrm na servírovací mísu, posypeme zbývající nasekanou petrželkou a fenyklem a horký podáváme na stůl.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.