Ježci z Beskyd

70 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1067 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
106 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vysoký prorostlý (libový) bůček bez kosti omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky silné asi 1 cm. Maso rozklepeme, potřeme z každé strany rozetřeným česnekem, osolíme a posypeme kořením Gyros a černým pepřem.
  • 2
    Na každý plátek naneseme vrstvu kysaného zelí a plátky bůčku stočíme do závitku a upevníme párátky.
  • 3
    "Ježky" dáme do zapékací mísy a do předehřáté trouby, podlijeme je 1 dl vody.
  • 4
    Pečeme při 220 °C přibližně 40-50 minut dozlatova. Během pečení "ježky" otáčíme a poléváme výpekem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.