Jihočeská směs

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
702 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
59 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, nakrájíme na tenké plátky a vložíme na pánev s rozpáleným olejem. Přidáme na tenké proužky nakrájené maso, na kolečka nasekaný česnek, nakrájené houby, nasekanou feferonku a dusíme, aby maso změklo.
  • 2
    Kapii nakrájíme na tenké kolečka a přimícháme ke směsi, vysypeme hrášek, vlijeme kečup, přisypeme mandle, dochutíme solí, pepřem, zalijeme vínem a podusíme ještě 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.