Jitrnice z divočáka

95 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
390 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
9 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
157 mg
Cukr
33 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykostěný bůček a plíce uvaříme a umeleme. Ve vodě namočíme veku, játra umeleme, česnek prolisujeme. Namočenou veku dobře vymačkáme, smícháme s játry a česnekem a vmícháme do mletého masa. Hmotu ochutíme kořením, osolíme a s vývarem (z masa a plic) pečlivě vymícháme.
  • 2
    Směs plníme do střívek, vložíme do téměř vroucí vody a zahříváme pod bodem varu asi dvacet minut.
  • 3
    Poté jitrnice zchladíme a necháme okapat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.