Jogurtová raita s okurkou

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
103 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
4 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Neoloupanou okurku zbavíme jadérek a nastrouháme. Smícháme s najemno nasekanou cibulkou, prolisovaným česnekem, nastrouhaným zázvorem, jemně nasekanou mátou, citronovou šťávou a jogurtem, ochutíme solí a pepřem. Zakryjeme a necháme 30min odpočinout v lednici.
  • 2
    Poté posypeme opraženými semínky římského kmínu a podáváme vychlazenou ke grilovanému masu nebo mořským plodům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.