Judias verdes en salsa de tomate
30 min.
Ingredience
- 600mililitrůVoda pitná
- 300gramůFazolové lusky zelené
- 1lžíceOlej olivový
- 1lžícePaprika mletá sladká
- 1kusBobkový list
- 400gramůRajčata
- 2lžícePetržel - nať
- 1lžičkaSůl
- 1kusCibule
- 0,25lžičkaChilli papričky - vločky
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
97 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
3 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Fazolky vaříme 3 minuty ve vroucí slané vodě, slijeme a odstavíme.
- 2Na pánvi rozpálíme olej, přidáme nakrájenou cibuli a 5 minut smažíme na středním ohni, dokud nezměkne. Vmícháme nadrobno nasekaný česnek a smažíme ještě 1 minutu. Přisypeme papriku, chilli, rozdrcený bobkový list a 1 minutu smažíme, poté přidáme nakrájená konzervovaná rajčata. Vaříme zvolna 15 minut, dokud se neodpaří část vody a omáčka nebude kašovitá.
- 3Přidáme fazolky, nasekanou petržel, osolíme, prohřejeme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.