Judias verdes en salsa de tomate

30 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
97 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
3 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazolky vaříme 3 minuty ve vroucí slané vodě, slijeme a odstavíme.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olej, přidáme nakrájenou cibuli a 5 minut smažíme na středním ohni, dokud nezměkne. Vmícháme nadrobno nasekaný česnek a smažíme ještě 1 minutu. Přisypeme papriku, chilli, rozdrcený bobkový list a 1 minutu smažíme, poté přidáme nakrájená konzervovaná rajčata. Vaříme zvolna 15 minut, dokud se neodpaří část vody a omáčka nebude kašovitá.
  • 3
    Přidáme fazolky, nasekanou petržel, osolíme, prohřejeme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.