Kachna divoká pečená
0 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200gramůVišně
- 150mililitrůVíno červené
- 1kusKachna mražená
- 1kusMáslo čerstvé
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
9734 kcal
Bílkoviny
255 g
Tuky
912 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
3 g
Cukr
18 g
Postup přípravy
- 1Kachnu osolíme zevnitř i zvenčí, opepříme a potřeme máslem.
- 2Pečeme v předehřáté troubě 90 minut při 200 stupních.
- 3Občas podléváme teplou vodou a vypečenou šťávou.
- 4Upečenou kachnu nakrájíme na porce a dáme na teplo.
- 5Do šťávy přilijeme červené víno a prohřejeme.
- 6Můžeme kachnu ozdobit višněmi.
- 7Šťávu podáváme zvlášť.
- 8Kachnu podáváme s bramborovou kaší nebo s bramborovými krokety.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.