Kachna divoká pečená

0 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
9734 kcal
Bílkoviny
255 g
Tuky
912 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
3 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kachnu osolíme zevnitř i zvenčí, opepříme a potřeme máslem.
  • 2
    Pečeme v předehřáté troubě 90 minut při 200 stupních.
  • 3
    Občas podléváme teplou vodou a vypečenou šťávou.
  • 4
    Upečenou kachnu nakrájíme na porce a dáme na teplo.
  • 5
    Do šťávy přilijeme červené víno a prohřejeme.
  • 6
    Můžeme kachnu ozdobit višněmi.
  • 7
    Šťávu podáváme zvlášť.
  • 8
    Kachnu podáváme s bramborovou kaší nebo s bramborovými krokety.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.