Kachna na divoko

140 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
823 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
79 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
239 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a omytou kachnu protkneme slaninou, osolíme.
  • 2
    V pekáči zpěníme máslo s jemně nakrájenou cibulí, přidáme koření a citronovou kůru. Vložíme připravenou kachnu, podlijeme vařící vodou a dusíme do měkka.
  • 3
    Měkkou kachnu vyjmeme, omáčku zahustíme lžičkou mouky, zředíme vývarem a vínem a chvíli povaříme.
  • 4
    Kachnu naporcujeme, procedíme na ni omáčku.
  • 5
    Podáváme se smaženými bramborovými kroketami nebo s jemnými noky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.