Kachna na víně

90 min.
Slovensko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
676 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
57 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kachnu bez drobů omyjeme, osolíme, okmínujeme, vložíme do pekáče, přidáme máslo a dáme do trouby péct. Občas podlijeme vodou. V průběhu pečení sbíráme vypečené sádlo. Cibuli nakrájíme nadrobno, Mrkev, celer, petržel očistíme a pokrájíme na kostičky, do pánve nalijeme sesbírané sádlo, přisypeme cibuli, zeleninu, osolíme, přidáme celý pepř, nové koření, bobkový list a chvíli podusíme. Přilijeme víno, přidáme rybízovou marmeládu, rajčatový protlak a podusíme, přidáme ke kachně a dopečeme. Výbornou přílohou jsou halušky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.