Kachna s višněmi

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
855 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
75 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
540 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kachnu necháme rozmrazit, poté ji očistíme, omyjeme, osolíme, opepříme a uvnitř posypeme sušenou mateřídouškou. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme ji na pánvičce a kachnu na ní opečeme. Podlijeme trochou vody a za občasného přelévání vypečenou šťávou dopečeme v troubě.
  • 2
    Nakonec ke kachně přidáme omyté višně a už jen krátce prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.