Kachna s višněmi
110 min.
Ingredience
- 50gramůAnglická slanina
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaMateřídouška
- 1hrnekVišně
- 2500gramůKachna mražená
- 300mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
12Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
855 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
75 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
540 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Kachnu necháme rozmrazit, poté ji očistíme, omyjeme, osolíme, opepříme a uvnitř posypeme sušenou mateřídouškou. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme ji na pánvičce a kachnu na ní opečeme. Podlijeme trochou vody a za občasného přelévání vypečenou šťávou dopečeme v troubě.
- 2Nakonec ke kachně přidáme omyté višně a už jen krátce prohřejeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.