Kachní játra a pineau pâté

20 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
281 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
15 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Játra očistíme.
  • 2
    Na 25 g másla opečeme slaninu dokřupava. Přidáme utřený česnek, játra a tymián a 5 minut opékáme. Játra by měla být hnědá zvenku, ale růžová uvnitř.
  • 3
    Zalijeme sherry, osolíme, opepříme. Po chvíli odstavíme.
  • 4
    Až směs trochu vychladne, rozmixujeme ji dohladka.
  • 5
    Toastové chleby opečeme na zbylém másle a podáváme je s připraveným paté.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.