Kachní maso s omáčkou z višní

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
764 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
38 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme tymián, olej, rozmarýn a utřený česnek.
  • 2
    Do připravené směsi vložíme kachní maso a necháme jeden den v chladničce.
  • 3
    Na pánvi necháme rozpustit máslo a zprudka na něm orestujeme višně, za stálého míchání přidáme sojovou omáčku, med, víno a vývar.
  • 4
    Dusíme, dokud směs není hustá přibližně 20 minut.
  • 5
    Naložené maso grilujeme 15 minut za stálého otáčení.
  • 6
    Hotové maso podáváme přelité připravenou omáčkou z višní.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.