Kachní maso zapečené s bramborovou kaší

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
446 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
18 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené brambory šťouchadlem rozmačkáme a promícháme se zakysanou smetanou.
  • 2
    Kachní maso nakrájíme na kostky, šalotku nadrobno.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme šalotku, orestujeme, přidáme maso, osolíme, opepříme, okořeníme novým kořením, kmínem, špetkou chilli koření, orestujeme a následně podusíme ve vlastní šťávě.
  • 4
    Masovou směs přendáme do pekáčku, zakryjeme bramborocou kaší, posypeme strouhankou a zapékáme ve vyhřáté troubě zhruba 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.