Kachní nudličky s jablky
23 min.
Ingredience
- 300gramůKachní prsa
- 200gramůJablka
- 100mililitrůVíno bílé
- 30mililitrůOcet jablečný
- 8gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 2gramyKmín drcený
- 30gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
198 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
10 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Kachní prsa nakrájíme na delší nudličky, jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a z dužiny pomocí malé lžičky vykrojíme kuličky, které ovineme proužky masa, zpevníme párátky. Smícháme sůl, pepř, drcený kmín a maso s jablky posypeme. V pánvi rozehřejeme máslo, přiložíme maso s jablky, smažíme z obou stran do zlatova.
- 2Nakonec pokrm zakápneme jablečným octem, podlijeme troškou vína, prohřejeme a odstavíme. Vyskládáme na servírovací talíř, pokapeme šťávou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.