Kachní nudličky s jablky

23 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
198 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
10 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kachní prsa nakrájíme na delší nudličky, jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a z dužiny pomocí malé lžičky vykrojíme kuličky, které ovineme proužky masa, zpevníme párátky. Smícháme sůl, pepř, drcený kmín a maso s jablky posypeme. V pánvi rozehřejeme máslo, přiložíme maso s jablky, smažíme z obou stran do zlatova.
  • 2
    Nakonec pokrm zakápneme jablečným octem, podlijeme troškou vína, prohřejeme a odstavíme. Vyskládáme na servírovací talíř, pokapeme šťávou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.