Kachní porce v rajské omáčce

75 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1436 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
132 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou kachnu rozkrájíme na menší porce a obalíme v mouce, cibuli nakrájíme nadrobno, česnek nakrájíme na plátky.
  • 2
    Porce kachny vložíme do pekáče a v předehřáté troubě pečeme nasucho. Po chvíli podlijeme vývarem, přidáme bobkový list, papriku, pepř, sůl a pod poklicí v troubě dusíme.
  • 3
    Měkké maso vyjmeme a držíme na teple. Do výpeku vsypeme cibuli, osmažíme, přidáme rajčatový protlak, česnek a chvíli dusíme.
  • 4
    Porce kachny podáváme přelité rajčatovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.