Kachní prsa s fazolemi
35 min.
Ingredience
- 40mililitrůOlej rostlinný
- 2kusyPárky Frankfurtské
- 300gramůKachní prsa
- 150gramůAnglická slanina
- 1kusCibule
- 3stroužkyČesnek
- 400gramůFazole červené sterilované
- 400gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaTymián čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
549 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
38 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Připravíme si všechny suroviny. Cibuli nakrájíme na drobno, fazole s rajčaty scedíme a smícháme dohromady. Kachní maso nakrájíme na plátky, slaninu na nudličky.
- 2Rozpálíme velkou pánev a nalijeme do ní olej. Párek na oleji osmahneme ze všech stran. Poté jej z pánve vyjmeme a na oleji osmahneme slaninu a kachní maso.
- 3Po dvou minutách přidáme do pánve cibuli a prolisujeme do ní česnek. Za stálého míchání smažíme dvě minuty a přidáme rajčata s fazolemi. Za stálého míchání pokračujeme ve vaření dalších pět minut.
- 4Mezitím si pokrájíme párek na kousky a přidáme ho do pánve. Vše ochutíme solí, pepřem a tymiánem dle vlastní chuti. Po pěti minutách vše rozdělíme do talířů a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.