Kachní salát s jablky

15 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
472 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
42 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a dužinu nakrájíme na kostičky, pečené kachní maso také na kostičky, listy rukoly natrháme na menší kusy, ořechy nadrtíme. Do mísy položíme natrhané listy rukoly, promícháme jablka s masem a nasypeme na salát. Vše posypeme drcenými ořechy. Smícháme olej s octem, přidáme hořčici, sůl, pepř a vymícháme zálivku, kterou nakapeme na salát a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.