Kachní salát s jablky
15 min.
Ingredience
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
472 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
42 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a dužinu nakrájíme na kostičky, pečené kachní maso také na kostičky, listy rukoly natrháme na menší kusy, ořechy nadrtíme. Do mísy položíme natrhané listy rukoly, promícháme jablka s masem a nasypeme na salát. Vše posypeme drcenými ořechy. Smícháme olej s octem, přidáme hořčici, sůl, pepř a vymícháme zálivku, kterou nakapeme na salát a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.