Kachní salát s mangem

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
863 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
76 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
6 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kachní prsa nakrájíme na plátky a maso polijeme ohřátou šťávou z pečení.
  • 2
    Mango nakrájíme na plátky, šťávu uchováme na pozdější použití, a zakapeme citronem, aby nezhnědlo. Vlašské ořechy orestujeme krátce nasucho v pánvi. Chřestové špičky 5 minut uvaříme v páře a osolíme. Opereme hlávkový salát a natrháme na menší kusy. Připravíme zálivku z mangové šťávy, oleje, soli, pepře, posekané pažitky, důkladně promícháme.
  • 3
    Na servírovací mísu rozložíme z jedné strany hlávkový salát, z druhé strany plátky manga jako vějíř, na střed poklademe plátky kachního masa a chřest. Vše zalijeme zálivkou a posypeme upraženými ořechy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.