Kachní Terazzini

90 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
596 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
32 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá kachní prsa nakrájíme na nudličky, vložíme spolu s nasekanou cibulí a celerem na rozpálené máslo. Vše orestujeme, osolíme, opepříme a mírně podlijeme vodou. Dusíme pod pokličkou do měkka.
  • 2
    Poté přidáme očištěné žampiony, keré jsme pokrájeli na plátky, těstoviny a necháme táhnout do změknutí těstovin. Hotovou směs urovnáme do pekáčku.
  • 3
    Smetanu promícháme s moukou, hořčicí, přidáme nasekanou petrželku, tymián, majoránku, vše krátce povaříme a nalijeme na směs v pekáčku. Povrch posypeme strouhankou, obložíme plátky rajčat a zapečeme v troubě do zlatova.
  • 4
    Pokrm ozdobíme lístky celeru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.