Kalamáry marinované v olivovém oleji a oreganu

80 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
376 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
24 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme olej, citronovou šťávu, kůru nastrouhanou z 1 citronu, nakrájenou šalotku, nadrobno nasekané oregano, ochutíme solí a pepřem. Vložíme kalamáry a necháme marinovat min. 60 minut.
  • 2
    Grilovací pánev rozpálíme, potřeme olejem, přidáme kalamáry s trochou marinády a restujeme 2-3 minuty doměkka.
  • 3
    Rukolu rozložíme na tác, nasypeme hotové kalamáry a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.