Kalmary po provensálsku

75 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
27 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
555 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi potřené olejem osmahneme oloupanou, na půlkolečka nakrájenou cibuli. Přidáme konzervovaná nakrájená rajčata, papriku nakrájenou na kostky, na plátky nakrájený česnek, svazek sušených bylinek, nadrcenou papričku, sůl a pepř. Vše vaříme pod pokličkou zvolna asi 10 minut.
  • 2
    Kalmary omyjeme, očistíme a přidáme do omáčky. Zvolna vaříme pod pokličkou ještě 45 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.