Kambala vařená
35 min.
Ingredience
- 1kusBobkový list
- 1kusPetržel - nať
- 2kusyCitrony
- 1kusCibule
- 1lžičkaPepř černý celý
- 1kilogramKambala
- 1500mililitrůVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 0,5litrMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
10 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou rybu omyjeme ve studené vodě a potřeme citronovou šťávou.
- 2Do osolené vody přilijeme mléko, přidáme kolečka cibule, bobkový list, kuličky pepře a petrželovou nať. Uvedeme do varu, vložíme porce ryby, var stáhneme a rybu necháme táhnout asi 12 minut.
- 3Uvařené porce vyjmeme, necháme okapat a položíme je na mísu bílou stranou nahoru. Obkládáme plátky citronu a petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.