Kambala vařená

35 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
10 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou rybu omyjeme ve studené vodě a potřeme citronovou šťávou.
  • 2
    Do osolené vody přilijeme mléko, přidáme kolečka cibule, bobkový list, kuličky pepře a petrželovou nať. Uvedeme do varu, vložíme porce ryby, var stáhneme a rybu necháme táhnout asi 12 minut.
  • 3
    Uvařené porce vyjmeme, necháme okapat a položíme je na mísu bílou stranou nahoru. Obkládáme plátky citronu a petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.