Kambala zapečená na žampionech
50 min.

Ingredience
- 20gramůCibule
- 60gramůMáslo čerstvé
- 600gramůKambala
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 100mililitrůVíno bílé
- 100mililitrůVývar rybí
- 10mililitrůCitronová šťáva
- 150gramůŽampiony čerstvé
- 1kusBylinky čerstvé - svazek
- 50gramůStrouhanka
- 600gramůBrambory pečené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
622 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
18 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
13 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Pekáček vymažeme máslem, vložíme filety z kambaly, posypeme solí, pepřem, podlijeme vínem, vývarem, citronovou šťávou, na filety položíme plátky žampionů, přidáme posekané bylinky, kolečka cibule, posypeme strouhankou, ještě pokapeme rozpuštěným máslem a dáme zapéct. Pečeme ve vyhřáté troubě 20 minut.
- 2Podáváme s pečeným bramborem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.