Kamerunská ryba na arašídech

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
7

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
269 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
16 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi wok rozpálíme arašídový olej na středním plameni. Utřený česnek, chilli zbavené semínek a najemno nasekanou cibuli restujeme 3-4 minuty do hněda.
  • 2
    Přidáme mletý koriandr, muškátový oříšek, sůl, pepř a kousky ryby. Smažíme, dokud nebude ryba hotová, asi 10-15 minut.
  • 3
    Mezitím si v misce smícháme arašídové BBB máslo s vodou a mícháme, dokud se máslo ve vodě nerozpustí. Tak se chuť másla snadněji dostane do ryby.
  • 4
    Přidáme tuto směs na pánev a vaříme 1 minutu, dokud se směs rovnoměrně nerozloží.
  • 5
    Před podáváním ozdobíme čerstvým koriandrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.