Kančí guláš na česneku

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
293 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
11 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso z kančí kýty nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nadrobno, česnek prolisujeme.
  • 2
    Do pekáčku vsypeme maso s cibulí a česnekem, zakápneme worcesterem, osolíme, opepříme, přidáme ostřejší kečup, hořčici, mletou papriku, trochu kmínu, všechno důkladně promícháme, necháme odležet (nejlépe přes noc). Druhý den přilijeme trochu vývaru, přidáme lžíci sádla, pekáček zakryjeme druhým pekáčkem nebo alobalem, vložíme do trouby a pečeme při střední teplotě přibližně 50 minut. Pekáček vyjmeme, guláš naservírujeme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.