Kančí guláš na paprice

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
707 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
36 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Přední maso z kance zbavíme všech blan, nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nasekáme nadrobno, čerstvou zelenou a červenou papriku zbavíme jádřince a nakrájíme na proužky, česnek prolisujeme, jalovec nadrtíme.
  • 2
    V hrnci rozpálíme olej, přisypeme cibuli, osmažíme, přidáme maso, osolíme, opepříme a podusíme ve vlastní šťávě, až se tekutina vysmahne na tuk. Posypeme sladkou a pálivou paprikou, rozpustíme v tuku, podlijeme vývarem z kostí, ochutíme zvěřinovým kořením, jalovcem, mletým novým kořením, kečupem, česnekem, nakonec do vroucího guláše nasypeme nakrájené papriky a dusíme doměkka. Zahustíme tmavou jíškou, provaříme a odstavíme.
  • 3
    Guláš podáváme s čerstvým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.