Kančí guláš s drůbežími játry

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
330 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
15 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, maso nakrájíme na kostky, játra nakrájíme na kousky, feferonky zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, česnek prolisujeme.
  • 2
    Na sádle zpěníme cibuli, přimícháme maso, orestujeme, přidáme mletou papriku, zamícháme a zalijeme vývarem. Přidáme česnek, koření, protlak, sůl a pod poklicí dusíme.
  • 3
    Když je maso téměř měkké, přidáme játra, která jsme osmažili na oleji, feferonky, podle potřeby přilijeme vodu a dodusíme. Guláš zahustíme moukou, kterou jsme rozmíchali ve vodě a chvíli provaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.