Kančí guláš s rajčaty a paprikami

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
28 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Odblaněné přední kančí maso nakrájíme na větší kousky, oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na kratší proužky, česnek prolisujeme.
  • 2
    V hrnci rozpálíme sádlo, přisypeme cibuli, osmažíme dozlatova, přidáme maso, osolíme, opepříme a osmahneme. Přidáme papriky, rajčata a podusíme ve vlastní šťávě.
  • 3
    Jakmile se tekutina téměř vydusí, posypeme mletou paprikou, přidáme kečup, česnek, podlijeme pivem, horkou vodou, provaříme, zahustíme jíškou, podle chuti dosolíme a dodusíme.
  • 4
    V pánvi částečně rozškvaříme kostičky slaniny, přilijeme do guláše, provaříme a odstavíme.
  • 5
    Guláš podáváme s dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.